Uhonorowani 2004

Mariusz AmbroziakMariusz Ambroziak - działacz społeczny, polityk, przedsiębiorca - prezes Brokerskiego Centrum Ubezpieczeniowego AMA. Wspólnie z Mariuszem Stowarzyszenie zorganizowało pierwszą na Mazowszu Regionalną Konferencję Klubów Internetowych - Polska-Europa-Polonia - z cyklu: - Czy Społeczeństwo Informacyjne pobudzi inicjatywy lokalne? Współpraca z Mariuszem przyczyniła się do wsparcia akcji Fundacji Odpowiedzialność Obywatelska oraz Centrum im. Adama Smitha; projektu ustawy o likwidacji bezrobocia i naprawie finansów publicznych RECEPTA NA BEZROBOCIE. Ostatnim bardzo udanym wspólnym projektem było Forum Organizacji Pozarządowych Sochaczew 2004. Słowny, pracowity, doskonale zorganizowany i bardzo aktywny społecznie.
Forum NGO 2004
Debata 4 czerwca '89 r. oczami parlamentarzystów

Krzysztof BrymoraKrzysztof Brymora - prezes Stowarzyszenia Port Lotniczy Sochaczew, były wiceburmistrz Sochaczewa, instruktor harcerski. Entuzjasta nowych technologii i propagator ich zastosowań także w pracy samorządu. Od początku bardzo przychylny i promujący Stowarzyszenie. Zaangażowany w prace nad Systemem Ewaluacji Pracy Urzędu (SEPU) oraz innymi sondażami realizowanymi na zlecenie UM. Doprowadził do zaangażowania e-Sochaczew.pl w pomoc nad wsparciem idei budowy portu lotniczego w Sochaczewie - czego efektem jest multimedialna prezentacja oraz serwis www.airsochaczew.com.
wizytówka w portalu

Zbigniew KowalewskiZbigniew Kowalewski - współwłaściciel firmy InterKAM. Propagator idei szerokiego dostępu do Internetu. Nastawiony na współpracę i otwarty na nowe inicjatywy, czego efektem są dwie kamery internetowe zainstalowane na pływalni Orka oraz wieży kościoła św. Wawrzyńca w Sochaczewie. InterKam to także sponsor głównej nagrody dla Miss Internetu, rocznego dostępu do Internetu. Zawsze aktywnie zaangażowany w każde działanie i pomocny w rozwiązywaniu problemów.
Kamera na basenie
Kamera na wieży kościoła

Dominik SzczepanikDominik Szczepanik - - współwłaściciel firmy InterKAM. Administrator największej w Sochaczewie sieci teleinformatycznej, gorący zwolennik Internetu oraz entuzjasta nowych technologii. Wspólnie ze Stowarzyszeniem przeprowadził szereg udanych projektów: instalacja 2 kamer internetowych na pływalni Orka oraz na wieży kościoła św. Wawrzyńca, transmisja internetowa sochaczewskich finałów WOŚP, pomoc w obsłudze wyborów Miss Sochaczewa. Bardzo zaangażowany, pracowity i uczynny, zawsze pogodny i otwarty na nowe pomysły.
Kamera na basenie | Kamera na wieży kościoła