Uhonorowani 2003

Andrzej BaldygaAndrzej Bałdyga - właściciel firmy Lamela. Aktywnie zaangażowany w prace Stowarzyszenia Kupców i Przedsiębiorców Ziemii Sochaczewskiej. Współautor wspólnego projektu SKiPZS i Stowarzyszenia e-Sochaczew.pl - pierwszego badania sondażowego na terenie Sochaczewa na reprezentatywnej próbie dorosłych mieszkańców miasta, zrealizowanego w 2002 roku. Zawsze bardzo przychylny e-Sochaczew.pl.
wizytówka w portalu

Piotr OsieckiPiotr Osiecki - burmistrz miasta Sochaczew, były wicestarosta powiatu sochaczewskiego. Entuzjasta nowych technologii i ich zastosowania w codziennym życiu. Dzięki osobistemu zaangażowaniu doprowadził m.in. do powstania internetowego serwisu Starostwa Powiatowego oraz MOSiR-u, w tym zainstalowania pierwszej w Sochaczewie internetowej kamery na pływalni Orka, dzięki której kilkuset użytkowników każdego dnia może doceniać walory pływalni z każdego miejsca na świecie. Zawsze aktywny i nastawiony na współpracę.
Kamera na basenie

Halina PędziejewskaHalina Pędziejewska - wieloletnia dyrektor Miejskiego Ośrodka Kultury w Sochaczewie. Cykliczna impreza naszego portalu - wybory Miss Internetu to wydarzenie, które nie mogłoby zaistnieć bez przychylności i pomocy Pani Haliny Pędziejewskiej. Dodatkowo Stowarzyszenie stworzyło i administruje witryną Miejskiego Ośrodka Kultury, w której można znaleźć zawsze aktualne informacje o miejskich wydarzeniach kulturalnych. Bardzo zaangażowana, otwarta na wszystkie propozycje, doskonały partner do współpracy.
SWM

Paweł RożdżestwieńskiPaweł Rożdżestwieński - redaktor naczelny ogólnopolskiego kwartalnika Nowy Przegląd Kawaleryjski, organizator Inscenizacji Bitwy nad Bzurą w Brochowie. Ze Stowarzyszeniem związany od początku jego istnienia. Współautor wielu wspólnych przedsięwzięć - witryny internetowej NPK, patronatu portalu e-Sochaczew.pl nad cykliczną Inscenizacją Bitwy nad Bzurą oraz działań planowanych w przyszłości. Propagator działalności organizacji pozarządowych na terenie Sochaczewa i powiatu. Zaangażowany w wiele tego typu działań nie tylko na tym terenie. Dynamiczny, kreatywny, entuzjasta Internetu, całym sercem oddany swojej pasji, historii.
film 2 Bzura 2004 |  wizytówka w portalu

Maciej WojewodaJerzy Żelichowski - były wiceburmistrz Sochaczewa. Ze Stowarzyszeniem e-Sochaczew.pl zetknął się po raz pierwszy na konferencji Klubów Internetowych Polska-Europa-Polonia w 2002 roku. Od początku bardzo przychylny i popierający działalność Stowarzyszenia. Propagujący ideę Stowarzyszenia także poza Sochaczewem. Przyczynił się do wspólnego projektu e-Sochaczew.pl i UM "Systemu Ewaluacji Pracy Urzędu jako pomocy przy wdrożeniu i pracy z Systemem Zarządzania Jakości wg Normy ISO 9001-2000." Bardzo przyjacielski i uczynny, zaangażowany w sprawy naszego miasta, samorządowiec z krwi i kości.