Trio Basket

Od 2006 r. Stowarzyszenie e-Sochaczew.pl zaangażowało się w bezpośrednie wspieranie rozwoju sportu na terenie miasta i powiatu sochaczewskiego. W ramach tych działań e-Sochaczew.pl objęło patronat nad drużyną koszykówki UKS Ogrodnik „e-Sochaczew.pl”. Przy współpracy UKS Ogrodnik oraz Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji Stowarzyszenie „e-Sochaczew.pl” organizuje, cieszący się dużym zainteresowaniem sochaczewian, turniej koszykówki chłopców „TRIO BASKIET e-Sochaczew.pl WEEKEND”. Turniej, rozgrywany w czterech kategoriach wiekowych (szkoły podstawowe, gimnazja, szkoły średnie, kat. OPEN), jest relacjonowany OnLine w Portalu „e-Sochaczew.pl”. Na bieżąco pojawiają się wyniki meczów i zdjęcia koszykarskich zmagań. Zwycięskie zespoły otrzymują cenne nagrody. Już pierwsza edycja „TRIO BASKIET e-Sochaczew.pl WEEKEND” pokazała, że zarówno młodzi koszykarze jak i mieszkańcy miasta są bardzo zainteresowani nowoczesną formułą turnieju.

Zobacz edycja 2007:
  • Zaproszenie