Dla kogo?

Bezpłatny system do tworzenia i zarządzami stronami internetowymi, tzw. CMS, a tym samym możliwość stworzenia darmowej witryny w ramach e-Sochaczew.pl posiadają wszystkie organizacje pozarządowe z terenu Sochaczewa oraz jednostki podległe samorządom współpracującym z portalem e-Sochaczew.pl. W przypadku, gdy są to instytucje nie związane z żadnym samorządem posiadającym swoją witrynę w portalu e-Sochaczew.pl, bądź są to organizacje spoza Sochaczewa, zapytania o możliwość stworzenia CMS-a są rozpatrywane indywidualnie.

Zgłoś chęć posiadania CMS'a

Strict Standards: Non-static method MathGuard::insertQuestion() should not be called statically in /home/admin/domains/e-sochaczew.pl/public_html/media/_views/_view_forms.php on line 126

Strict Standards: Non-static method MathGuard::generateCode() should not be called statically in /home/admin/domains/e-sochaczew.pl/public_html/media/_lib/ClassMathGuard.php on line 39

Strict Standards: Non-static method MathGuard::encode() should not be called statically in /home/admin/domains/e-sochaczew.pl/public_html/media/_lib/ClassMathGuard.php on line 15